rsz_dsc00917-2

Nieuwe opslagloods van 1.100 m2 !

Als groothandel van non-ferrometalen, is voldoende opslagplaats voor ons van groot belang. Zo kunnen we u als klant steeds voorzien van de nodige producten, wanneer u maar wilt.

Na onze eerste uitbreiding, was het al snel duidelijk dat meer ruimte noodzakelijk was om snel goederen te kunnen leveren. Daarom lieten we in 2016 een nieuwe opslagruimte bouwen door Frisomat. Met 1.600 m² aan extra opslagplaats, konden we onze klanten vanaf dan steeds aanbieden waar zij op dat moment nood aan hadden.

In 2018 bleek dat ook dat niet meer voldoende was. Een extra opslagloods kon niet ontbreken om ons voortdurend groeiend bedrijf te voorzien van de ruimte die we nodig hebben.

Voor het bouwen van deze stalen loods deden we opnieuw een beroep op Frisomat. Zij schreven overigens een mooie case study over onze samenwerking voor het bouwen van deze loods.

Met deze nieuwe opslagloods van 1.100 m² in Wommelgem, is Testas in staat om u te voorzien van ieder non-ferrometaal dat u nodig heeft. Voor grote en kleine hoeveelheden, u kan steeds bij ons terecht. Ook deze opslagruimte biedt Testas dus heel wat mogelijkheden om u verder te helpen als non-ferrometaalleverancier.

Bovendien bevindt ons magazijn zich op hetzelfde terrein als de kantoorruimte. Zo kunnen we steeds kort op de bal spelen, wat onze klantendienst ten goede komt!

SHARE THIS POST